Kursus Pegawai

KURSUS PEGAWAI

KURSUS PEGAWAI 2018

 

Tajuk Kursus : Kursus Penyediaan Manual Prosedur Kerja (MPK)

Tarikh & Masa : 25-26 Jun 2018 / 9.00 Pagi-5.00 Petang

Tepat : Pusat Latihan Pertanian Inderapura, Kuantan

Bengkel Manual Proseder Kerja(MPK) anjuran Jabatan Pertanian Negeri Pahang bertempat di PLP Indrapura,Kuantan,Pahang yang berlangsung selama dua hari iaitu pada 25.6.28 sehingga 26.6.18. Bengkel tersebut melibatkan Pelbagai Bahagian daripada Pejabat Pertanian Negeri Pahang.

Bengkel ini bertujuan untuk memastikan Manual Prosedur Kerja Jabatan Pertanian Negeri Pahang melibatkan pelbagai bahagian dapat dikemaskini dengan lebih lengkap dan sempurna. Disamping itu juga menjemput Tuan Haji Amran sebagai tenaga pengajar. Terima kasih juga diucapkan kepada semua peserta dan penceramah Tuan Haji Amran di atas pengkongsian ilmu.


Tajuk Kursus : Kursus Penyediaan Fail Meja

Tarikh & Masa : 17-18 Julai 2018 / 9.00 Pagi-5.00 Petang

Tepat : Pusat Latihan Pertanian Inderapura, Kuantan

Bengkel Fail Meja anjuran Jabatan Pertanian Negeri Pahang bertempat di PLP Inderapura Kuantan, Pahang yang berlangsung pada 17/7/18-18/7/18.Bengkel tersebut melibatkan semua Bahagian, Seksyen dan Daerah Jabatan Pertanian Negeri Pahang.
Bengkel ini bertujuan untuk memastikan Fail Meja kakitangan Jabatan Pertanian Negeri Pahang dapat dikemaskini dengan lebih lengkap dan sempurna. Disamping itu juga, Bengkel Fail Meja pada kali ini dikendalikan Tuan Haji Amran sebagai pencerah utama. Terima kasih diucapkan kepada semua peserta dan penceramah di atas penglibatan dan pengkongsian ilmu.
Terima kasih kepada urusetia yang terlibat

 

About the author

Related Posts